Αρχική     Η Εταιρία     Τα Νέα μας     Κατάλογος     Video Gallery     Πληροφορίες Αγορών     Καλάθι Αγορών     Επικοινωνία
 

Video Gallery

Ψάρεμα Spinning για Λούτσους...


Ψάρεμα Spinning για Λούτσους

• Όροι Χρήσης - Ενημέρωση Πελατών/Καταναλωτών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Η PURE FISHING EUROPE SAS, κατέχει τις εταιρείες με τα brand names BERKLEY, MITCHELL, ABU-GARCIA, PENN, JRC, SPIDERWHIRE, STREN, SEBILE και FENWICK. Η εταιρεία ΥΙΟΙ Δ.ΒΡΑΧΝΟΥ Ο.Ε., ως Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας της PURE FISHING στην Ελλάδα, έχει το αποκλειστικό δικαίωμα δημόσιας χρήσης, ανατύπωσης και επεξεργασίας όλων των σημάτων, εικόνων και κειμένων καθώς και όσον δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο (web site) Purefishing.gr.

Απαγορεύεται ρητώς η αναδημοσίευση και εκτύπωση οποιουδήποτε υλικού (συμπεριλαμβανομένων σημάτων, κειμένων, φωτογραφιών, φυλλαδίων, κ.α.) χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη και έγγραφη συγκατάθεση του Επίσημου Εισαγωγέα και Διανομέα για την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ / ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

 

Κατόπιν καταγγελιών θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες/καταναλωτές ότι η εταιρεία ΥΙΟΙ Δ. ΒΡΑΧΝΟΥ Ο.Ε. ως Αποκλειστικός Εισαγωγέας και Διανομέας των προϊοντων της PURE FISHING EUROPE SAS (BERKLEY, MITCHELL, ABU-GARCIA, PENN, JRC, SPIDERWHIRE, STREN, SEBILE και FENWICK) έχοντας την πλήρη υποστήριξη της εταιρειας εγγυάται ως προς την γνησιότητα, την ποιότητα, την τιμή, τα μοντέλα, το service, τα ανταλλακτικά και τις εγγυήσεις των προϊόντων που εισαγάγει και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

 

 

fishing
Loading...